Dennis Overberg

Dennis OverbergDennis Overberg, Fysiotherapeut Fysiotherapie Willems

In 1998 heb ik de sportopleiding CIOS afgerond in Heerenveen. Daar verliet ik het instituut als turntrainer en buitensportinstructeur. Tot 2001 heb ik verschillende werkzaamheden verricht als trainer. Van 2001 tot 2006 heb ik in München gewoond en gewerkt. Daar was ik instructeur bij Kieser-Training (gezondheids georïenteerde krachttraining). Daar ontdekte ik dat ik meer wilde weten over het lichamelijk en psychisch functioneren van mensen om zo mensen te kunnen helpen bij gezondheidsproblemen.

In 2009 ben ik in Groningen afgestudeerd als fysiotherapeut. Inmiddels heb ik een zeer breed spectrum van cliënten met diverse klachten kunnen helpen. Een groot deel van mijn cliënten was sporter, met de daarbij passende blessures. Mijn affiniteit en expertise liggen met name op gebied van oefentherapie en alle wervelkolom gerelateerde gezondheidsproblemen.  Ik heb de nodige expertise mogen opbouwen ten aanzien van nek- en schouderklachten. Sinds 2012 ben ik tevens Master Manueel Therapeut.  Op dit moment verdiep ik mij in de relaties tussen stress, pijn en bewegen. Patiënten met klachten aan de zenuwen (pijn, tintelingen) kan ik een effectieve behandeling geven door het zenuwstelsel te mobiliseren en gerichte uitleg over de pijn te geven.

Persoonlijke aandacht staat voor mij hoog in het vaandel. Aandacht voor de klacht, maar vooral voor de persoon vind ik erg belangrijk. Wilt u een afspraak met mij maken, neem dan vrijblijvend contact met mij op om te kijken wat ik voor u kan betekenen.

Specialisaties:

Werkzaam op locatie:

Afspraak maken Fysiotherapie Willems


Fysiotherapie Willems helpt u beter bewegen!