Dominique Vugts

Dominique VugtsDominique Vugts

Mijn naam is Dominique Vugts. In Juli 2017 heb ik de opleiding Fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht afgerond. Naast mijn opleiding en de afgelopen 10 jaar ben ik professioneel voetbalspeelster geweest. Onder andere voor Willem II, FC Utrecht, Telstar, Lierse S.K. (België) ADO Den Haag en Ajax. Een pittige combinatie, maar aan discipline, doorzettingsvermogen en toewijding geen gebrek.

Na mijn carrière als profvoetbalster (beëindigd in Juni 2017) ben ik een eigen bedrijf gestart in het geven van massages (ontspanning, bindweefsel en sportmassage). Vanaf januari 2018 combineer ik dit met de functie van fysiotherapeut voor Fysiotherapie Willems in Hoogeveen.

Als persoon ben ik zeer mensgericht, empatisch en sociaal. Ik luister aandachtig en met mijn kennis en ervaring zal ik de beste zorg aan mijn cliënten bieden. Mijn affiniteit ligt voornamelijk bij de doelgroep ouderen en sporters. Sporter of geen sporter, met sportgeralateerde blessures kunt u bij mij terecht. Binnen de doelgroep ouderen richt ik  mij op verschillende neurologische aandoeningen zoals de ziekte van Parkinson, MS en dementie. Verder help ik graag bij ouderdomsklachten die de kwaliteit van leven en de zelfredzaamheid kunnen verminderen.

In de verdere toekomst wil ik me graag nog specialiseren als geriatrisch fysiotherapeut en de behandelmogelijkheden met dry needling.

Wilt u een afspraak met mij maken, neem dan vrijblijvend contact met mij op om te kijken wat ik voor u kan betekenen.

Specialisaties Dominique Vugts:


Werkzaam op locatie:

Afspraak maken Fysiotherapie Willems


Fysiotherapie Willems helpt u beter bewegen!