Koen Blansjaar

Fysiotherapeut

Mijn naam is Koen Blansjaar. In 2014 ben ik afgestudeerd aan de Thim van der Laan Hogeschool voor Fysiotherapie. Sinds mijn afstuderen ben ik werkzaam geweest op verschillende locaties, zowel in de provincie Groningen als in Duitsland. In deze periode heb ik werkzaamheden verricht in diverse praktijken, revalidatieklinieken en verzorgingstehuizen.

Ik ben sinds december 2016 werkzaam bij Fysiotherapie Willems, op onze locaties in Groningen en Paterswolde.  Naast Fysiotherapie ben ik gespecialiseerd in Triggerpoint Therapie en Dry Needling. Een waardevolle specialisatie die bij tal van klachten toe te passen is. Sinds 2021 ben ik ook Master Manueel Therapeut.

Naast mijn werkzaamheden bij Fysiotherapie Willems ben ik sportief; ik beoefen fitness, hardlopen en voetballen.

U kunt met al uw klachten bij mij terecht. Daarnaast kan ik u begeleiden bij het trainen van conditie en kracht. Mijn doel is om samen met u op zoek te gaan naar de oorzaak van uw klacht, zodat we als team werken uw herstel. Ik vind het belangrijk dat u zelf ook inzicht hebt in het ontstaan van uw klacht, zodat u het in de toekomst kan voorkomen.

Quote Person