Renze Gritter

Fysiotherapeut

Sinds september 2021 ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij Fysiotherapie Willems. Op dinsdag en vrijdag vind je me op de vestiging in Helpman. Ik heb ruime ervaring met fitnessen op deze locatie. In Basic Fit train ik namelijk voor het NK powerliften. Hier komen voor mij theorie en praktijk bij elkaar. Ik vind het hartstikke leuk om nu ook vanuit een andere rol op deze locatie aanwezig te zijn. Sportgerelateerde klachten zijn mij niet onbekend en ik help je graag om daar vanaf te komen.

Om van je klachten af te komen is het belangrijk dat je inzicht hebt in je klacht. Het vier stappen model van Fysiotherapie Willems helpt daarbij. Vanuit mijn rol zorg ik ervoor dat je van je klacht afkomt. Daarnaast leer ik je ook hoe je in de sportschool effectief kan trainen om toekomstige klachten te voorkomen.

Mijn ambitie is om naast de algemene fysiotherapie door te studeren voor de master “Sportfysiotherapie” en “Manueel therapie” . Wil je meer weten over powerliften of heb je een andere vraag? Je kan me altijd aanspreken in de sportschool!

 

Renze Gritter