Vestiging Groningen, Helpman

Jouw fysiotherapie praktijk in Helpman, Groningen

Fysiotherapie in Helpman, Groningen

Fysiotherapie Willems is hét adres voor fysiotherapie in Groningen. We zijn gemakkelijk bereikbaar in Helpman, onze praktijk is gevestigd in de Basic Fit. Er is volop gratis parkeergelegenheid op het parkeerterrein bij winkelcentrum Helpman.
Het parkeerterrein is een blauwe zone met een tijdsduur van 1 uur, dit is voldoende voor een behandeling bij de fysiotherapeut.

Op deze locatie kun je gebruik maken van alle specialiteiten die we in huis hebben. Indien nodig voor jouw herstel, zijn geavanceerde technieken als EPTE, Shockwave of Dry Needling hier dus ook gewoon beschikbaar.

Daarnaast maken we gebruik van de toestellen van de Basic Fit. Deze net geopende vestiging vol nieuwe apparatuur biedt een levendige, sportieve omgeving waarin je prettig aan je herstel kunt werken.

Beoordeling door klanten: Google Reviews 5/5
Beoordeling door klanten: QualiView score 9,2

Openingstijden locatie Helpman:
maandag: 08:00 – 20:00
dinsdag: 08:00 – 18:30
woensdag: 08:00 – 18:30
donderdag: 08:00 – 20:00
vrijdag: 08:00 – 18:30

Bereikbaarheid:

Met de auto:

Er is volop gratis parkeergelegenheid op het parkeerterrein bij winkelcentrum Helpman.
Het parkeerterrein is een blauwe zone met een tijdsduur van 1 uur, dit is voldoende voor een behandeling bij de fysiotherapeut.

Met het openbaarvervoer:

Op een loopafstand van slechts 5 minuten bevind zich de bushalte Van Iddekingweg waar vanuit richting het Centraal Station en richting Haren elke 10 minuten een bus stopt.

Met de fiets:

Onze vestiging is vanuit elke richting uitstekend bereikbaar met de fiets. Op onze locatie in Helpman is er altijd plek om je fiets te stallen.