Werken bij Willems

Jouw droombaan maken we samen!

Jij bent een professional, je kent jouw talenten en zoekt een plek waar deze tot zijn recht komen. Misschien weet jij al hoe jouw droombaan eruit ziet en heb je een concreet plan. Je energie stroomt en je weet wat je wilt en welke werkomgeving hier bij hoort. Wij willen je graag helpen deze droom werkelijkheid te maken.

Groei & Ontwikkelmogelijkheden

 • Wil je graag oefeningen presenteren op Youtube? Dan krijg je hier alle ruimte in. Bij Fysiotherapie Willems zien we het inzetten van sociale media als een aanvulling op onze praktijk.
 • Ben je geïnteresseerd in de combinatie van fysiotherapie en voeding? Wij ook.
 • Heb jij een specialisme waarvan je denkt dat die bij ons aansluit, of juist een nieuwe weg kan zijn? Wij horen het graag.
 • Werk je graag met datasets en wil je graag alles optimaliseren wat je aanraakt? Fantastisch.
 • Ben jij een persoon die warmte, empathie en binding wil ontwikkelen binnen behandelplannen? Super interessant.

Heb je ideeën of vaardigheden die goed aansluiten bij Fysiotherapie Willems, dan horen wij dat graag.

De fysiotherapie filosofie bij Willems

In onze praktijk hebben we een concrete visie dat een 4-delig stappenplan bevat.

 1. Gewrichten losmaken
 2. Spieren losmaken
 3. Oefentherapie
 4. Preventie

Bij elke stap hoort expertise en een bepaald specialisme. Na een gedegen diagnose gaan we uit van het volgende:

Gewrichten losmaken op basis van:

 • Manuele therapie
 • Mulligan concept

Spieren losmaken doormiddel van:

 • Massage
 • Rek technieken
 • Myofascial Triggerpoint Therapie
 • Dry needling
 • Shockwave
 • Epte
 • Echografie

Oefentherapie op basis van:

 • Diverse cursussen van schouder en nek werk
 • Rug scholing
 • Core stab oefentherapie

Preventie doormiddel van:

 • Houdingscorrectie
 • Ontspanningstherapie
 • Pijn educatie

Als praktijk staan wij uiteraard ook open voor andere of eventueel nieuwe nog te ontwikkelen specialisaties. Wel is het wenselijk dat het binnen een van de 4 stappen past.

Wij willen een talentvolle beginnend fysiotherapeut helpen ontwikkelen tot een collega die in alle 4 fases van herstel geschoold is. Iemand die de vakinhoudelijke kennis heeft de juiste diagnose te stellen, maar ook de oorzakelijke factoren van de klachten in kaart kan brengen. Iemand die het karakter heeft om betrokken te zijn bij zijn patiënten, helpt om inzicht te krijgen in de klacht en een patiënt de handvaten te geven om een streep door de klachten te zetten. Maar minstens zo belangrijk zijn de vaardigheden om ervoor te zorgen dat de patiënt ook echt een veranderproces doormaakt in zijn of haar handelen.

Wil je meer weten?

Vacature: Fysiotherapeut

Wil jij werken in hartje Groningen? Wij zoeken per 1 juni 2024 een fysiotherapeut voor onze vestiging aan de Vismarkt. Wil je meer informatie en evt. kennismaken? Laat je gegevens achter.

Wil je meer weten over onze vacature voor “Fysiotherapeut”? Laat je gegevens achter en ontvang direct meer informatie over de vacature.

Fysiotherapie Willems is een team

Hoewel we een nadruk leggen op persoonlijke ontwikkeling en het doel om jouw wensen te realiseren, is het voor ons belangrijk dat je een teamplayer bent. Fysiotherapie is complex, ontwikkelt zich snel en daarom is een goed team nodig om een sterke praktijk te houden.

Wij zoeken geen solisten maar collega’s die graag in een team opereren. Een sterk team, dat is onze kracht. Collegialiteit, teamspirit en gedrevenheid zal maken dat je op je plek bent in ons team. Maar natuurlijk is je houding naar de patiënt toe minstens zo belangrijk.

Bij Fysiotherapie Willems pas je goed in het team als je de wens hebt om een goede behandelaar te worden, intrinsiek gemotiveerd bent om je patiënt te helpen en vooral klant, praktijk en service gericht bent. Uiteraard is goede communicatie belangrijk, met de nadruk op uitleg bij een diagnose, prognose, en behandelplan.

Guido Willems

Eigenaar & Fysiotherapeut

Koen Blansjaar

Fysiotherapeut

Simone de Vries

Fysiotherapeut

Christaan Krikke

Fysiotherapeut

Mark Siccama

Fysiotherapeut

Melina Congiu

Fysiotherapeut

Roël Koops

Roël Koops

Fysiotherapeut

Yoelle Rubing

Yoëlle Ruibing

Fysiotherapeut

Jasper Mocking

Jasper Mocking

Fysiotherapeut

Daan Goorhuis

Daan Goorhuis

Fysiotherapeut

Klaas van den Berg

Klaas van den Berg

Praktijkmanager

Claudy Karselan

Secretaresse

Word een deel van ons netwerk

LinkedIn

Volg ons op LinkedIn en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

1

Youtube

Volg onze Youtube Channel voor oefeningen en een impressie van het bedrijf. Misschien kan je een bijdrage leveren?

2

Facebook

Like ons op Facebook om contact op te nemen of om op de hoogte te blijven van alles Willems.

3

Instagram

Like ons op Instagram om contact op te nemen of om op de hoogte te blijven van alles Willems.

4

Kijkje in onze praktijk

Fysiotherapie Willems heeft drie A-locaties in Groningen en Paterswolde. Eenvoudig bereikbaar en voorzien van moderne apparatuur.

Vestiging Groningen, Vismarkt

Fysiotherapie Willems is hét adres voor fysiotherapie in het centrum van Groningen. We zijn gemakkelijk bereikbaar aan de Vismarkt, onze praktijk is gevestigd in de Basic Fit. Op deze locatie kun je gebruik maken van alle specialiteiten die we in huis hebben. Indien nodig voor jouw herstel, zijn geavanceerde technieken als EPTE, Shockwave of Dry Needling hier dus ook gewoon beschikbaar.

1

Vestiging Groningen, Helpman

Fysiotherapie Willems is hét adres voor fysiotherapie in Groningen. We zijn gemakkelijk bereikbaar in Helpman, onze praktijk is gevestigd in de Basic Fit. Er is volop gratis parkeergelegenheid op het parkeerterrein bij winkelcentrum Helpman.

2

Vestiging Eelde-Paterswolde

Fysiotherapie Willems is hét adres voor fysiotherapie in Eelde-Paterswolde. We zijn gemakkelijk bereikbaar aan de Hoofdweg in Paterswolde, onze praktijk is gevestigd in de Sportrade. Je vindt hier volop parkeergelegenheid. Benieuwd naar deze moderne fit- en wellness center?

3

Wat doet Willems op het gebied van ontwikkeling?

Investeren in onze fysiotherapeuten vinden we ontzettend belangrijk. Hierbij staat persoonlijke ontwikkeling voorop. Onze medewerkers krijgen continue opleidingen aangeboden om zich te blijven ontwikkelen. Hierbij kijken we naar jouw competenties en ervaring en aan de hand hiervan wordt een persoonlijk ontwikkelingsplan opgesteld.

Werkplezier, motivatie en energie zijn hierbij kenmerken die wij belangrijk vinden, middels een persoonlijk ontwikkeling plan werken we samen aan een mooie ontwikkeling van jouw carrière en vaardigheden binnen de fysiotherapie.

Case studie: Christiaan Krikke

Sinds begin 2020 is Christaan Krikke in onze praktijk komen te werken. Na het afronden van zijn studie Fysiotherapie is Christiaan bij ons aan de slag gegaan. We hebben direct een plan opgesteld gericht op ontwikkeling. Hieruit kwam naar voren dat een vervolgopleiding Osteopathie een perfecte aanvulling is op het continue leertraject.

Opleidingsmogelijkheden

We vinden het belangrijk dat jij samen met ons blijft groeien, daarom bieden we je opleidingsmogelijkheden.

Wetenschappelijk onderzoek zorgt steeds voor nieuwe inzichten en behandelmethoden en die ontwikkelingen volgen wij op de voet. Naast de verplichte nascholing voor onder andere fysio- en ergotherapeuten investeren we veel in opleiding en specialisatie van onze medewerkers.

Op de hoogte blijven van vacatures?

Wil je op de hoogte gehouden van vacatures? Vul dan je e-mail adres in en zodra wij een vacature hebben openstaan, ontvang je direct een bericht.