Vestiging Eelde-Paterswolde

Jouw fysiotherapie praktijk Eelde-Paterswolde

Fysiotherapie in Eelde-Paterswolde

Fysiotherapie Willems is hét adres voor fysiotherapie in Eelde-Paterswolde. We zijn gemakkelijk bereikbaar aan de Hoofdweg in Paterswolde, onze praktijk is gevestigd in de Sportrade. Je vindt hier volop parkeergelegenheid. Benieuwd naar deze moderne fit- en wellness center? Neem hier de virtuele tour.

Op deze locatie kun je gebruik maken van alle specialiteiten die we in huis hebben. Indien nodig voor jouw herstel, zijn geavanceerde technieken als EPTE, Shockwave of Dry Needling beschikbaar.

Daarnaast maken we gebruik van de toestellen van Sportrade. Deze vestiging vol nieuwe apparatuur biedt een prettige, sportieve omgeving aan de rand van landgoed de Braak waarin je prettig aan je herstel kunt werken.

Beoordeling door klanten: Google Reviews 5/5
Beoordeling door klanten: QualiView score 9,2

Openingstijden locatie Eelde-Paterswolde

  • maandag: 08:00 – 20:00
  • dinsdag: 08:00 – 21:00
  • woensdag: 08:00 – 20:00
  • donderdag: 08:00 – 17:00
  • vrijdag: 08:00 – 19:00

Bereikbaarheid:

Met de auto:

Er is volop gratis parkeergelegenheid op het parkeerterrein bij Sporttrade. Kom je vanuit Haren? Via de N8561 is het nog geen 10 minuten rijden naar onze praktijk.

Met het openbaarvervoer:

Op een loopafstand van slechts 5 minuten bevind zich de bushalte Vennerstraat waar lijn 9 richting Eelde/Airport elke 30 minuten stopt.

Met de fiets:

Onze vestiging is vanuit elke richting uitstekend bereikbaar met de fiets. Kom je bijvoorbeeld vanuit Peize met de fiets, dan ben je ongeveer 25 minuten aan het fietsen om bij de praktijk te komen. Op onze locatie in Paterswolde is er altijd plek om je fiets te stallen.