Vestiging BasicFit Veendam

Jouw fysiotherapie praktijk Veendam

Fysiotherapie in Veendam centrum

Fysiotherapie Willems Veenlustpassage is hét adres voor fysiotherapie in het centrum van Veendam. We zijn gemakkelijk bereikbaar aan de Veenlustpassage, onze praktijk is gevestigd in de Basic Fit.
Op deze locatie kun je gebruik maken van alle specialiteiten die we in huis hebben. Indien nodig voor jouw herstel, zijn geavanceerde technieken als EPTE, Shockwave of Dry Needling hier dus ook gewoon beschikbaar.

Daarnaast maken we gebruik van de toestellen van de Basic Fit. Deze ruim opgezette vestiging vol nieuwe apparatuur biedt een levendige, sportieve omgeving waarin je prettig aan je herstel kunt werken.

Beoordeling door klanten: Google Reviews 5/5
Beoordeling door klanten: QualiView score 9,2

Openingstijden locatie Veenlustpassage:

Op deze locatie kun je via onze website een afspraak maken.

Ons team

Onze praktijk bestaat uit uitgebreid getrainde en geschoolde fysiotherapeuten. We werken volgens een bewezen methode en bieden de beste weg naar jouw herstel.

Bereikbaarheid:

Fysiotherapie Willems vestiging Veenlustpassage is uitstekend met de auto, fiets of openbaar vervoer te bereiken. De bus stopt bijna recht voor de deur van de Basic Fit waarin onze praktijk gevestigd is.

Met het Openbaarvervoer:

Fysiotherapie Willems heeft een perfecte ligging. Wanneer je met het openbaar vervoer komt is het slechts een minuut lopen, ook het treinstation ligt op een steenworp afstand.

Met de fiets:

Onze vestiging is vanuit elke richting uitstekend bereikbaar met de fiets. Voor de Basic Fit vind je fietsenrekken waar altijd wel een plekje is om je fiets te stallen.

Met de auto:

Op slechts 2 minuten lopen vind je parkeerplaats Promenade, een grote gratis parkeerplaats in het centrum van Veendam.