Vestiging Groningen, Vismarkt

Jouw fysiotherapie praktijk in het centrum van Groningen

Fysiotherapie in Groningen centrum

Fysiotherapie Willems is hét adres voor fysiotherapie in het centrum van Groningen. We zijn gemakkelijk bereikbaar aan de Vismarkt, onze praktijk is gevestigd in de Basic Fit.
Op deze locatie kun je gebruik maken van alle specialiteiten die we in huis hebben. Indien nodig voor jouw herstel, zijn geavanceerde technieken als EPTE, Shockwave of Dry Needling hier dus ook gewoon beschikbaar.

Daarnaast maken we gebruik van de toestellen van de Basic Fit. Deze net geopende vestiging vol nieuwe apparatuur biedt een levendige, sportieve omgeving waarin je prettig aan je herstel kunt werken.

Beoordeling door klanten: Google Reviews 5/5
Beoordeling door klanten: QualiView score 9,2

Openingstijden locatie Vismarkt:

maandag: 08:00 – 18:00
dinsdag: 08:00 – 18:00
woensdag: 08:00 – 18:00
donderdag: 08:00 – 18:00
vrijdag: 08:00 – 18:00

Ons team

Onze praktijk bestaat uit uitgebreid getrainde en geschoolde fysiotherapeuten. We werken volgens een bewezen methode en bieden de beste weg naar jouw herstel.

Bereikbaarheid:

Fysiotherapie Willems vestiging Vismarkt is uitstekend met de auto, fiets of openbaar vervoerd te bereiken.

Met het Openbaarvervoer:

Fysiotherapie Willems heeft een perfecte ligging. Wanneer je met het openbaarvervoer komt is het slechts 5 minuten lopen vanaf haltes Zuiderdiep en de Grote Markt.

Met de fiets:

Onze vestiging is vanuit elke richting uitstekend bereikbaar met de fiets. In het centrum van Groningen zijn veel openbare stallingen waar je gratis je fiets kunt stallen. Zo is het slechts 5 minuten lopen vanaf de bewaakte fietsenstalling bij het Groninger Forum.

Met de auto:

Op slechts 2 minuten lopen is parkeergarage Interparking Centrum de dichtstbijzijnde parkeergarage. Voor € 7.50,- koop je een 4 uur voordeelkaart bij Interparking. Ideaal wanneer je na een behandeling nog even het centrum van Groningen in wilt gaan.

Andere parkeergarages in de buurt:
Boterdiep (Groningen) (1.0 km)
Provinciehuis (Groningen) (750 m)
Damsterdiep (Groningen) (1,5 km)
Biosparking (Groningen) (750 m)