Christaan Krikke

Fysiotherapeut

Ik ben Christaan en in 2020 heb ik mijn studie Fysiotherapie afgerond. Ik ben breed opgeleid en heb met vele therapiesoorten te maken gehad. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik een integrale behandelmethodiek heb ontwikkeld. Van elke therapiesoort is wat te zeggen, maar er is er niet een de beste. Ik kijk verder dan alleen de klacht; ik kijk naar de patiënt om de klacht heen en zoek daarbij de beste aansluitende behandeling.

Uit eigen ervaring met overgewicht ben ik in aanraking gekomen met voedingsleer, wat zich ontwikkeld heeft naar interesse in het menselijk lichaam. Wat eerst begon als een verbeterproces van mezelf, is het nu omgeslagen naar het helpen motiveren en het bereiken van doelen van de patiënt. Mijn affiniteit ligt bij sport en ik ben dus zelf ook regelmatig in de sportschool te vinden.

Ik ben iemand die niet graag stil zit. Mijn motto is: ‘de juiste houding is je volgende houding’. Dit betekent dan ook dat ik al begonnen ben met een vervolgopleiding Osteopathie. Wilt u een afspraak met mij maken, neem dan vrijblijvend contact met mij op om te kijken wat ik voor u kan betekenen.

Specialisaties

Waardering

  • Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie