Simone de Vries

Fysiotherapeut

Simone is gek op haar vak. Van jongs af aan is ze actief geweest in de gym- en turnsport. Daar heeft ze ontdekt hoe bijzonder en belangrijk beweging is.

In 2012 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeute aan de Hanzehogeschool in Groningen. Na mijn opleiding heb ik verschillende jaren gewerkt in een particuliere praktijk. Sinds oktober 2018 ben ik werkzaam bij Fysiotherapie Willems. Tijdens mijn loopbaan heb ik mijn ervaring uitgebreid op het gebied van Dry Needling, Echografie, Epte, Oedeem- en Shockwavetherapie, waarbij ik gespecialiseerd ben in nek/schouder– en hoofdpijnklachten.

Klachten van het lichaam kunnen in het dagelijks leven een beperkende factor zijn, waardoor u sommige activiteiten niet meer onderneemt dan wel aanpast. Graag zou ik met u willen kijken naar de oorzaak van de klacht en deze samen verhelpen. Er zijn verschillende behandelmethodes en ook deze bespreek ik samen met u en maken we een keuze waar u en ik beiden achter staan.

Naast mijn werkzaamheden bij Fysiotherapie Willems rijd ik paard en hou ik van reizen. In het verleden ben ik actief geweest in de gym en turnsport. Tevens doe ik elk jaar een week vrijwilligerswerk met mensen met een handicap die op ruiterkamp gaan.

Waardering

  • Kwaliteitsscore Zorgkaart
  • Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie

Locaties

Afspraak maken

Wil jij een afspraak plannen bij de meest gespecialiseerde Shockwave praktijk van Groningen?

Meld je direct aan. We plannen een afspraak en nemen zo snel mogelijk contact met je op om deze te bevestigen.

Afspraak inplannen